IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum Se Saruta?
kenny
mesaj Apr 28 2003, 15:43
Trimis la #1

Guests

Sincer sa fiu eu sunt un pusti de 14 ani, care nu shtie sa sarute, dar n`am probleme ce tin de seductie ci mie mi`e frica sa merg mai departe ca nu shtiu cum sa sarut.Cum drq faci cu limba?shi pe cat o pupi asha simplu sau o lingi? Care e cel mai bun sarut?
ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Fleosch
mesaj Apr 28 2003, 16:06
Trimis la #2

Guests

Cel mai bun sarut e cel care vine "de la sine" si nu cele pe care ti le propui dinainte...adica nu te pune sa citesti acuma teoria sarutului ca e o prostie...fa in primul rand cum te simti tu bine (nu neaparat limbi...sincer mie nici nu imi place cu limba...asta nu inseamna ca nu o fac cu limba...dar prefer sa sarut tandru la inceput...sa ma plimb pe toata buza ei...dupa care o musc, DAR CU SIMTZ...fetelor le place sa fie muscate...si mie la fel...ai grija insa cum musti:))), mai ales acum la inceput nu stiu daca e bine sa incerci pt. ca s=ar putea sa-i lasi o rana tipei)...dupa asta trebuie sa te gandesti sa o faci si pe ea sa se simta bine...trebuie sa o simtzi daca ii place sau nu...incearca doar sa nu fii pripit...si nu-ti fa un complex din asta pt. ca orice lucru se poate invatza, iar sarutul nu e unul din lucrurile "grele" care se invatza...BAFTA

+Quote Post
ABEL
mesaj Apr 29 2003, 06:37
Trimis la #3

Guests

Nu tre sa bagi in seama "tehnici avansate" de a saruta. Incearca sa o "pupi" , ca pe obraji, doar ca pe buze. Continuarea vine de la sine. Prima data e mai greu. Dar atat. Fa-o, si tzi se va parea "floare la ureke". Is curios cand ne vei intreba "Stiu ca sunt un pusti de 14 ani , dar cum se f..te" ? laugh.gif biggrin.gif tongue.gif

+Quote Post
El-Zorab
mesaj Apr 29 2003, 13:12
Trimis la #4

Guests

Lol Abel.....mai kenny nu te mai gandi ca tre` sa fac asa cand ii bag limba in gura.....ca iti zic eu .. daca ii bagi fetei limba in gura ea nu o sa stea asa si o sa se uite la tine....o sa reactzioneze in vreun fel si tu ai sa procedezi in functzie de cum reactzioneaza ea ..... dar nu te arunca la un sarut cu limba ptr ca la varsta ta....ai sa-tzi dai seama cand o sa fii mai mare , e cea mai frumoasa,pura si sincera prietenie....Cel putzin asa era la mine....nu-mi era gandul la f*tai ca acum rolleyes.gif Bafta.

+Quote Post
kenny
mesaj Apr 29 2003, 13:55
Trimis la #5

Guests

Lool Abel, asta shtiu, am vazut mult la viata mea da la sarut nu am vazut m`ai nimik, mi`am facut o remorca azi... shi am luat in baza sarutul, shi ea a vrut cu limba ... pewla mea ce`a iesit a iesit nush

+Quote Post
Bonga

Cams

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th May 2013 - 00:59